Saturday, January 24, 2015

Susu Formula Promex WeanySusu Formula Promex Weany Sejak menjadi ibu sudah pasti akan peka dengan pengambilan dan pemilihan dalam menentukan susu formula yang terbaik bagi bagi si comel. Dengan pengalaman sendiri, pelbagai jenis susu formula sudah saya cuba untuk si manja tetapi berat badan anak tetap tidak memuaskan.


Oleh kerana anak saya mempunyai masalah kurang berat badan terpaksa saya mencuba pelbagai jenis susu bagi mengatasi masalah ni. Sebut saja jenama mahal mahupun murah kebanyakannya saya sudah mencubanya tetapi anak tetap kurang minum susu.

Setelah mencuba susu formula Promex Weany si manja makin kerap menyusu dua kali ganda daripada biasa. Dari 12 oz sehari kepada 24 oz sehari.

Susu formula Promex Weany mengandungi colostrum lembu, DHA dan amat sesuai bagi bayi berumur 1 hinga 3 tahun ke atas untuk perkembangan dan menambahkan berat badan.

Saya sangat syorkan susu formula Promex Weany kepada ibu bapa kerana susu ini sangat bagus untuk bayi yang mengalami masalah berat badan disamping harganya yang murah, hanya RM 16.99 untuk 800grm.

Filled Under:

0 comments:

Post a Comment