Friday, June 6, 2014

Pertunjukan Magic yang diluar akal fikiranMagic dari Peter Marvey menakjubkan

Bukan sahaja kanak-kanak malah golongan dewasa amat menyukai pertunjukan magic. Jika anda menyukai magic maka sesuai dan amat berbaloi dan tidak payah menonton di kaca tv kerana di Genting Higland ada pesembahan magic secara 'live' oleh Peter Marvey.
Peter Marvey merupakan seorang ahli silap mata yang telah memenangi anugerah ' Magician of the year 2002 dan Most Creative Illusionist 2009'. Anda pasti terpukau dengan pesembahan magic yang menakjubkan ini.

Pasti anda akan kagum apabila melihat badan Peter Marvey  terbelah dua sementara kakinya sedang mengayuh basikal. Pasti hairan bukan? Semakin peka anda melihat pesembahan tersebut semakin sukar anda befikir.


Antara magic yang amat memukau penonton ialah aksi terbang yang dilakukan oleh Peter Marvey sendiri. Saya amat terpegun apabila Peter Marvey terbang dan amat sukar di tafsirkan bagaimana dia melakukannya.

Sebenarnya banyak lagi ilusi silap mata ataupun magic yang dilakukan oleh Peter Marvey ini. Pasti rugi jika anda tidak pergi melihatnya sendiri. 

Jangan lepaskan peluang melihat Diamond Illusion yang pasti akan terpahat di minda anada. Apa tunggu lagi? Dapatkan tiket anda sekarang! 


Harga tiket bagi dewasa :-

VIP :- RM 118
PS1 :- RM88
PS2 :- RM68-RM 48

Harga tiket kanak-kanak:-

RM 68, RM48 dan RM 28 seorang.

Untuk keterangan lanjut  sila hubungi 03-271118 atau layari www.rwgenting,com

Bagi  pemegang kad reward memeber genting akan menikmati 30% diskaun bagi pembelian tiket manakala bukan member pemegang kad reward genting akan mendapat 15% diskaun jika membeli tiket di antara 29 Mei- 15 Jun 2014.

The Story of Alice di Snow World  [ klik sini ]

Filled Under:

0 comments:

Post a Comment