Sunday, June 8, 2014

Alice In Winterland Kini Di Malaysia!Alami Fantasi Magic Alice di Snow World

Pasti ramai yang sudah mengenali watak Alice in Wonderland bukan? Mari dan alami dunia majic bersama Alice in Winterland hanya di Snow World Genting Highland! 


Di Snow World Genting Highland anda dapat merasai sendiri suasana salji dingin dan semestinya dapat melihat pelbagai Ice Sculpture yang bertemakan The Story of Alice.

Jangan lepaskan peluang anda dengan berjumpa sendiri watak-watak kesanyangan anda dalam Alice dan turut bergembira dengan  tarian Futterwacen Dance hanya di Snow World Genting Highland


Tarikh : 30,31 Mei, 1,7-8,13 dan 14 Jun 2014
Masa :  12.30pm, 1.30pm, 2.30pm,3.30pm,4.30pm, 5.30pm

Di Snow World Genting Highland   The Story of Alice terdapat 6 tema Ice Sculpture yang pasti akan membuatkan anda terpegun dan kagum . Antaranya ialah ' Welcome To The Magic Rabbit Hole', 'Welcome To The Mad Tea Party', 'Eat Me Experince', 'The Secret Ice Garden', 'The Queen Castle' dan juga "Drink Me Experince'.


Tiket Masuk ke Snow World :-
Dewasa : RM30
Kanak-kanak / Warga Emas : RM 25
Member Card Genting:-
Dewasa: RM27
Kanak-kanak/ Warga Emas : RM22Apa tunggu lagi? Mari ramai-ramai datang ke Snow World Genting Highand  dan jangan ketinggalan untuk meyaksikan sendiri bagaimana ais di ukir disini. Pasti anda akan dapat memori yang terindah di Snow World Genting Highland.


Pertunjukan Magic tanpa batasan Peter Marvey [ Klik Sini ]

Filled Under:

0 comments:

Post a Comment